Słynne mazurskie miody. Przepis na pieczone jabłko faszerowane bakaliami i miodem
Przepiękne pejzaże Mazur w zupełnie nowej odsłonie. Mikołajki, kojarzone dotychczas przede wszystkim z żeglarstwem, otworzyły się na zupełnie inny rodzaj aktywności.
Zobacz także: Kuchnia inspirowana motoryzacją - pieczone jabłka po królewsku »
Mazury to nie tylko turystyka, ale także dobre jedzenie. Regionalne miody i sery są doskonałymi bazami do wielu ciekawych i smacznych potraw.
Zatem poznajmy przepis na pieczone jabłko, którego podstawą jest miód. Do tego przepisu wykorzystano miód kremowy i rzepakowy.
Rafał Bakun - szef kuchni restauracji Pod Jabłoniami w Starych Sadach
Autor: .
Źródło: Agencja TVN
Źródło: Agencja TVN
0
Komentarze do:Słynne mazurskie miody. Przepis na pieczone jabłko faszerowane bakaliami i miodem
Dodaj komentarz
- Podobne
- 80 proc. Polek rozpoczyna dzień od śniadania. Jednak na talerzach dominuje pieczywo, wędlina i ser
- Co z czym się je? Czyli warzywa i owoce w posiłkach
- By chudnąć, trzeba jeść. Zbyt mała liczba kalorii w diecie hamuje metabolizm i ogranicza spalanie tłuszczu
- Ziołowe klimaty na grillu
- Amatorski sport a dieta – co warto wiedzieć?
- Niedoceniana kasza gryczana
LOCA Bikes - dobre bo krajowe!
Klopsik - wiecznie uśmiechnięty pies!
Modelki Playboya kilkanaście lat później
Kim Kardashian i Kanye West w kampanii Balmain
Cukinia Danie fit Deser Dieta Dieta warzywna Dietetyczne przepisy Diety Dynia Kasza jaglana Owoce Przepisy Sałatka Sernik Wegetarianizm Wielkanoc Wypieki Zbilansowana dieta Zdrowa żywność Zdrowe odżywianie Zdrowie
Więcej »