Strona główna » Tagi - Kobieta » Danie fit
Sałaty na start! Czyli wszystko, co o sałatach wiedzieć powinniśmy
. // 25. 07. 2014

Lodowa sprawdzi się w sałatce Cezar, pekińską lubimy do obiadu, masłowa tworzy parę idealną ze śmietaną, a radicchio wzbogaci naszą sałatkę o głęboko czerwoną czy też bordową barwę.... więcej »

Danie fit: lekkie sałatki w sam raz na lato
ED // 17. 06. 2014

W okresie urlopowym najczęściej zastanawiamy się nad swoją dietą i nawykami żywieniowymi. W trosce o szczupłe sylwetki postanawiamy zdrowo się odżywiać oraz zadbać o aktywność fizyczną.... więcej »

ser pleśniowy i pieczone warzywa Ser pleśniowy typu blue w otoczeniu pieczonych warzyw
E. Domańska // 27. 03. 2014

Zainspirowana przepisem na pieczoną paprykę, postanowiłam zrobić sałatkę z papryką w roli głównej. W domu miałam akurat polską, białą paprykę. Kiedy piekła się już w piekarniku,... więcej »

sałatka z tuńczykiem Sałatka fit: tuńczyk na liściach sałaty otoczony ferią barw
E. Domańska // 27. 03. 2014

Dzień bez ryby – dzień stracony. Ryby, zwłaszcza morskie, są głównym i bezpośrednim źródłem korzystnie działających kwasów tłuszczowych z grupy omega-3. więcej »

pieczone sajgonki z mięsem i warzywami Danie fit: pieczone sajgonki z mięsem i warzywami
E. Domańska // 27. 03. 2014

Sajgonki (chu’un chan lub chunjuan) to jedna z najsłynniejszych specjalności kuchni kantońskiej i chińskiej. To pierwsza potrawa kuchni azjatyckiej, którą jadłam i którą bardzo lubię. więcej »

Brak galerii dla tagu: Danie fit